Bilder på mig i Sälen, min nya data och en julgran :)


Ny data!

Hejsan!

Det var länge sen jag bloggade här, men jag fick en ny data i julklapp som är väldigt snabb och bra.
Så nu kommer jag väl blogga här mycket mer.
Idag har jag typ bara fixat min data och ta bort den gamla, men lite senare så ska jag sova över hs en kompis så då kommer jag väl inte blogga så mycket, jag kommer ta med min nya bärbara data yeah, förresten det kanske kommer upp lite tidsinställda inlägg, så håll koll. Nu ska jag väl prata lite om jullovet hitills, jag har åkt skidor i Sälen det var verkligen jättekul, jag träffade en kompis där så vi åkte mycket skidor, det var kul för han är väldigt bra och jag med, så då åker vi lite svårare saker, men vi var där i en vecka men vi åkte typ skidor i 4 dagar bara det var ju julafton och så, men berätta gärna vad ni har gjort eller ska göra på jullovet.

Här är lite bilder på mig!


Utkast: Dec. 12, 2012

hejsan! jag har ju inte bloggat här under en jättelång tid men det är för att jag har bloggat på bloggplatsen. men nu tycker jag blogg.se är bättre aja.
Idag var jag i skolan där hade vi lektioner, på sista lektionen hade vi typ klassmys då fick vi äta godis och titta på film, det var jättekul!
Sen gick jag hem med Axel fast det brukar ta lång tid för oss att ta sig hem, eftersom vi börjar kasta snöbollar på varandra, haha, men nu är jag hemma, har precis ätit melis och ska på innebandy klockan fyra, iväll chillar jag väl bara.
tack och hej leverpastej!